Skip to main content

Om mig och mitt företag A&O Image

Jag startade mitt företag A&O Image 1998 efter bl a 10 år i skobranschen som säljare och datachef. A&O Image arbetar med att utveckla, utbilda och stärka personalen ute på företag. Genom att ägna tid och pengar åt sin personal skapas motivation och ökad kompetens. Det stärker företaget, då alla är med och jobbar mot samma mål.

A&O Image´s styrka

ligger i att kunna anpassa utbildningen efter ditt företags verklighet. Såväl stora som små företag ska få ut maximal utdelning på sin investering.

Är du inriktad på att öka ditt företags kompetens och medvetenhet och därmed företagets vinst? Anser du också att företaget kan nå ökad framgång med en bra personalvård? Ser du målet för denna utbildning framför dig?

Ring mig – så visar jag dig hur vi uppnår det resultat som du och din personal vill ha!

Min tidigare bakgrund

som bl a säljare, inköpare, chef och lärare är stora erfarenheter, som kommer väl till pass när man lägger upp och planerar utbildningar. Jag är även utbildad och licenserad Mental tränare vid Skandinaviska Ledarhögskolan med Lars-Eric Uneståhl som kursledare samt diplomerad i det användbara verktyget D.I.S.C.

                           

”Det är också viktigt att bry sig om, så att personalen trivs och utvecklas. Detta syns tydligt på företagets säljresultat och omsättning. Ett stort självförtroende hos personalen ger snabbare och bättre resultat – och kunderna trivs med er. Möjlighet till flera framgångar på kortare tid ökar”

Kontakta migMin profil

Kickis kurs var en otrolig vitamininjektion för oss, den lyfte bokningspersonalen på ett sätt som verkligen gick att mäta i försäljningsrapporterna och den positiva stämningen på kontoret gick inte att ta miste på. Hon lyckades på ett enkelt, avslappnat och roligt sätt få fram informationen som vi så väl behövde påminnas om. Vi ser fram emot fortsättningskursen!

Maria Larsson Strömma

Nu har vi samarbetat med Kicki Eldh på A&O Image i över 10 år. Både för våra medlemmar här i Göteborg och för våra föreningar runt om i Västra Götaland. Vi är så nöjda med hennes sätt att alltid motivera och engagera våra medlemmar som går hem fyllda av ny kunskap och energi varje gång.

Lisa Burden, Svensk Handel

Ett axplock från mina kurser

Kunder från många olika branscher har också gjort att det finns en god och bred erfarenhet. För att nämna några: