Skip to main content

Din Image – Din Färg – Din Stil

Denna föreläsning på ca 1 ½ timme hjälper dig att skapa fram din nya Image. Eller lära dig om Färg och Stil för ditt yrke.

Vill du alltid ha rätt färger? Färger som du blir som snyggast i och som framhäver dina egna färger och gör din hy jämn slät och fin. Du ser alltid yngre och piggare ut i just dina rätta färger och med den kunskapen bygger du dig en snygg garderob som är lätt att matcha för alla tillfällen.

Vill du alltid framhäva dig själv från din bästa sida? Med hjälp av stilanalysens alla tips och trollerikonster kan du med hjälp av accessoarer, färger, mönster, material mm alltid välja rätt klädmodeller för just din kroppsform och för ditt ansikte. Du kan välja var du vill att blickpunkterna på din helhetsbild ska vara och därmed styra hur du upplevs. Du lyfter fram och lägger fokus på det du vill visa och trollar bort det på din kropp som du inte vill visa och ha fokus på.

Du blir ditt bästa du!

Maila mig dina uppgifter på kicki.eldh@aoimage.se och du får föreläsningen/workshopen Image Färg Stil skickad till dig som en fil som du kan kolla på om och om igen. Du betalar via de instruktioner du får i mitt bekräftansmail, de 599 kr (inkl. moms) som är din investering och du får också ett kvitto/faktura på det. Välkommen med ditt beställningsmail!

Beställ hela föreläsningen