Skip to main content

Kroppsspråk – oerhört kul, nyttigt och användbart!

Du kan nu beställa hem till din dator en föreläsning om Kroppsspråk som under 1 ½ timme ger dig lärorika och lättlärda tips om hur du kan bli ännu lite bättre på din kommunikation. Detta alldeles oavsett vad du jobbar med eller om det gäller för dig privat. Du lär dig att använda kroppsspråket som en påverkan och även som medel att få den du kommunicerar med att slappna av och lyssna till dig. Du når snabbare och effektivare resultat med dina olika möte vare sig du är säljare av produkter och tjänster eller arbetar i en ledande funktion.

Varje gest vi gör sänder signaler till den som ser gesten och om vi har koll på vad vi hela tiden sänder ut kan vi få till bättre samtal och möten. Blir vi också bättre på att tolka de signaler som andra sänder till oss får vi snart mycket goda resultat med vår kommunikation.

Ge dig själv möjligheten att bli framgångsrik!

Maila mig dina uppgifter på kicki.eldh@aoimage.se och du får föreläsningen/workshopen Kroppsspråk skickad till dig som en fil som du kan kolla på om och om igen. Du betalar via de instruktioner du får i mitt bekräftansmail, de 599 kr (inkl. moms) som är din investering och du får också ett kvitto/faktura på det. Välkommen med ditt beställningsmail!

Beställ hela föreläsningen